Banada sarıkanarya eklicek bekliyorum bende@CruzeKron ismimin yanına 2.3 tag eklesen güzel olur, vip üyenin yanı boş duruyor, kahin slot canavarı; Bots odd falan fıstık

Banada sarıkanarya eklicek bekliyorum bende@CruzeKron ismimin yanına 2.3 tag eklesen güzel olur, vip üyenin yanı boş duruyor, kahin slot canavarı; Bots odd falan fıstık
Üşengeç tembel cruze, sorsan çok çalışıyor eyyyy gidi eyyyBanada sarıkanarya eklicek bekliyorum bende![]()
En aktif admin kanka adam bence hakkını yemeÜşengeç tembel cruze, sorsan çok çalışıyor eyyyy gidi eyyy
Pikachu neyin ne olduğunu 1 senedir biliyorum biraz uyuz edeyim, bugün keyfim yerinde çatlağın teki enerjimi alsa da enerjim bitmezEn aktif admin kanka adam bence hakkını yeme![]()
Hahah belli dostumPikachu neyin ne olduğunu 1 senedir biliyorum biraz uyuz edeyim, bugün keyfim yerinde çatlağın teki enerjimi alsa da enerjim bitmez
Ay sonudur veya yaşlılıktan menapoza girmiştirHahah belli dostumsorma o neydi öyle ya ben bile neye uğradığımı şaşırdım
![]()
Hahah cidden yancı oldum@TheBosnjak foruma bir gram katkısı yok, etkinlikten etkinliğe gelir veya bonus vermediklerinde gelir ağlanır, seni de matthews yandaşcısı yaptı reel de görsek korkarmışız