Matthews
VIP Üye
Forum işlerinde boku çıkık, öyle keyfi bakıyorum artıkHaha biri dün başka forumda dm atıyordu bana para dileniyodu![]()
Forum işlerinde boku çıkık, öyle keyfi bakıyorum artıkHaha biri dün başka forumda dm atıyordu bana para dileniyodu![]()
Taktik yok sadece yoğunlukta slotlar bişi vermeyebilir en azından sakinken kullanmak daha avantajlı gibiNeden ki taktik nedir![]()
MantıklıTaktik yok sadece yoğunlukta slotlar bişi vermeyebilir en azından sakinken kullanmak daha avantajlı gibi
Muhabbet konusu açık@Matthews 3-4 tane şarlatan goy goy un kapanmasına neden olmuş. O arkadaşlardan 1-2sini başka forumdan biliyorum. Ölücüler. Ödül kovalıyorlar sadece
O ne@CruzeKron Emf mini euro2022 izliyorum can sıkıntısına sarıyor![]()
Kusucam mesajlarından bende bıktım ya@Betturkey Destek bacılarınızı sikeyim atmayın sms atmayınnnnnn... dolandırıcı orul orul orospu cocukları capınızı sikeyim uğraştırmayın beni pazar vakti.....
Tokatçı büro utanmadan mail at diyor ulan 6 ay önce hesabı kapatın diye mail attım dönüş bile olmadı! Milletin kazancına şaibeli maç diye çöken büro. Amk çocukları şikeli maçları biliyorsanız söyleyin kazanalım bizde…Kusucam mesajlarından bende bıktım ya