kalbine sağlık sinanim sagolasin
Beşiktaş çok büyüktür bu günleri de anlatacağız kankaAşk acısı da neymiş sen gönül verdiğin takımın çöküşünü gördün mü hiç?
Bu sezon için zor gelecek sezonun planlaması yapılmalı bu ruhsuz ordusunun hepsi gönderilmeli takımdan rahmetli Büyük Başkanın kemikleri sızladı.Beşiktaş çok büyüktür bu günleri de anlatacağız kanka
Süleyman Seba iyiki bugünleri gormediBu sezon için zor gelecek sezonun planlaması yapılmalı bu ruhsuz ordusunun hepsi gönderilmeli takımdan rahmetli Büyük Başkanın kemikleri sızladı.
Beşiktaşlısın abi iyi bilirsin skora endeskli değilizdir hiç bir zaman babadan miras. Çıkıp aslanlar gibi mücadele etsinler her maç yenilsinler ama takımda hiç bişey yok armanın ne kadar şerefli olduğunun farkında değil hiç biri hepsi sktir olup gidecek!Süleyman Seba iyiki bugünleri gormedi
içimden gecenlerın hepsını sen söyledın kardeşim besıktas ıcın hersey ınsallah guzel olacakBeşiktaşlısın abi iyi bilirsin skora endeskli değilizdir hiç bir zaman babadan miras. Çıkıp aslanlar gibi mücadele etsinler her maç yenilsinler ama takımda hiç bişey yok armanın ne kadar şerefli olduğunun farkında değil hiç biri hepsi sktir olup gidecek!
beşiktaşın başına ben geçiyorum bütün maçlarda iy.2.5 üst haber vericemiçimden gecenlerın hepsını sen söyledın kardeşim besıktas ıcın hersey ınsallah guzel olacak
kankam adam gibi oynattın takımı gol yemeleri de sorun değil dimdik dursunlarbeşiktaşın başına ben geçiyorum bütün maçlarda iy.2.5 üst haber vericem